Hľadáte spoľahlivú požičovňu stavebnej techniky? Zeppelin je správne riešenie

Požičovňa stavebných strojov Zeppelin je ideálnym riešením v prípade, keď stroje nepotrebujete po celý rok a nechcete do nich investovať. Využiť ju však môžete aj v iných prípadoch a požičať si nemusíte iba stavebné stroje ako napr. minibager. Prečítajte si, komu a v akých situáciách požičovňa pomáha, a ktoré stroje a zariadenia v nej nájdete.

Hľadáte spoľahlivú požičovňu stavebnej techniky? Zeppelin je správne riešenie
(zdroj: unsplash.com)

Požičovňa stavebných strojov pre živnostníkov i veľké firmy

Častými zákazníkmi požičovne stavebných strojov Zeppelin sú súkromné osoby. Väčšinou ide o stavebníkov, ktorí sa rozhodli stavať alebo rekonštruovať svojpomocne a potrebujú na krátky čas posilu v podobe rôznej techniky. Medzi ďalších návštevníkov patria aj živnostníci alebo partie stavebných robotníkov. Vďaka požičovni môžu rozšíriť ponuku svojich služieb a nemusia sa zakaždým spoliehať na subdodávateľov, ktorí môžu meškaním spôsobiť prestoje na celom stavenisku.

Požičovňa stavebných strojov Zeppelin je však častým cieľom menších i väčších firiem. Počas sezóny im požičané stavebné stroje pomôžu vykryť nečakané nápory zákaziek, prípadne urýchliť realizáciu tých rozbehnutých. Vyhnú sa tak prípadným zmluvným sankciám, ktoré môžu najmä malé firmy dosť „bolieť“.

Základom ponuky sú stavebné stroje

Ako už z názvu vyplýva, tým najdôležitejším, čo požičovňa stavebných strojov Zeppelin SK ponúka, sú stavebné stroje. V ponuke nájdete minibager a bager rôznych veľkostných variantov, a to ako v pásovej, tak aj v kolesovej verzii. Nechýbajú ani nakladače, rýpadlo-nakladače, dozéry, dumpre či minidumpre. Samozrejmosťou sú aj teleskopické manipulátory či vibračné valce.

Pre mnohé stavebné stroje si môžete vybrať aj z bohatej ponuky príslušenstva. Bager, minibager či iný stroj tak môžete použiť na búracie práce, presúvanie sypkých i pevných materiálov, vŕtanie základov, mulčovanie, frézovanie asfaltu a skál, odhŕňanie snehu a mnoho iných činností.

Minibager ako najobľúbenejší pomocník

Medzi najobľúbenejšie stavebné stroje v požičovni patrí jednoznačne minibager. Jeho výhodou sú kompaktné rozmery, nemusíte sa ho teda báť použiť ani na stiesnených a husto zastavaných pozemkoch. Vďaka pásom sa otočí na mieste a pre svoju nízku hmotnosť je šetrnejší k povrchu než jeho omnoho ťažší súrodenec bager. Najmenšie minibagre sú dokonca užšie než 80 cm. Bez problémov teda prejdú cez bežné 80 cm široké dvere a môžete s nimi pracovať aj v interiéri bez toho, aby ste museli vybúravať väčší otvor.

Daňou za nižšiu hmotnosť minibagra je však menej výkonná hydraulika, nečakajte teda také pracovné výkony ako od bežného bagra (ktorý je vhodnejší napr. na výkopy základov pre väčší dom). Napriek tomu sa minibager hodí na výkopy pre malé bazény, záchytné nádrže na vodu, malé pivnice, inžinierske siete a pod. Na druhej strane, výhodou slabšej hydrauliky je tiež menej výkonný motor a z toho vyplývajúca nižšia spotreba, nižšia hlučnosť i nižšie náklady na údržbu.

Elektrocentrála vám dodá „šťavu“

Požičovňa stavebných strojov Zeppelin vám poskytne komplexný servis nielen pre stavebné práce. V ponuke nechýba napr. ani elektrocentrála, resp. množstvo jej výkonových variantov. Tú využijete nielen na stavenisku či pracovisku, ale aj v obchodných či priemyselných prevádzkach, ak očakávate výpadky elektriny.

Osvetlenie vám zabezpečia osvetľovacie veže, logistiku zase zvládnete s vysokozdvižnými vozíkmi. Na práce vo výškach využijete pracovné plošiny, s ktorými budete pracovať nielen rýchlejšie, ale aj bezpečnejšie.

Samozrejmosťou je aj vibračná a hutniaca technika, tlakové čističe či ručné náradie ako napr. búracie kladivá. Ponuku dopĺňa unikátna záhradná technika, ktorá vám pomôže s úpravou pozemkov. Ide napr. o mulčovače, pňové frézy, krovinorezy či zakladače trávnikov.

Komerčný článok